Mircea Costa, al patrulea primar hunedorean care părăsește PNL-ul Vetuței Stănescu

Cum avertizam în mai toate analizele noastre din ultimul an, tandemul din fruntea PNL Hunedoara (Vetuța Stănescu – Călin Petru Marian) reușește să îngroape organizația liberală pe termen lung și să ducă spre nesemnificativ viitorul rezultat al alegerilor.

După primarii din cele mai mari comune hunedorene – Pui, Crișcior și Ilia -, încă un primar liberal a anunțat că va intra în echipa președintelui PSD Hunedoara Laurențiu Nistor: este vorba de primarul de la Cerbăl, Mircea Costa. Anunțul a fost făcut ieri, într-o emisiune a postului local de televiziune Antena 3 Deva.

Între timp, președinta liberalilor hunedoreni (PNL), Vetuța Stănescu, într-un efort tragi-comic de a ascunde pagubele uriașe sub un preș prăfuit, vorbește public despre numai-ea-știe-ce „forța organizației” și, nemutat, despre vajnicul și „nerodatul politic” candidat la șefia Consiliului Județean, gălăgiosul prefect Călin Petru Marian. Este de noaptea minții să spui electoratului că autopropusul candidat Marian va câștiga bătălia cu actualul șef al CJ, Laurențiu Nistor, în condițiile în care tot mai mulți primari de partid (dintre cei mai buni) îl consideră deja perdant, îl părăsesc în grabă și anunță public faptul că îl vor susține pe adversar!

Așadar, sub orgoliul aparent nemăsurat al echipei liberale Vetuța Stănescu – Călin Petru Marian, PNL Hunedoara se prăbușește accelerat, este abandonat de cei mai buni dintre oameni și se pregătește pentru o lungă perioadă de irelevanță politică pe scena hunedoreană.

Cât despre singurătatea fudulilor lideri PNL Hunedoara, încă nu și-a atins maximum posibil!

Vom reveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *