Mobilier pentru dotarea unor noi cabinete medicale școlare din Deva

Direcția de Asistență Socială Deva a semnat contractul pentru furnizarea de mobilier necesar dotării a trei cabinete medicale școlare, din municipiul Deva, aflate în subordinea instituției.

Două dintre cabinete funcționează începând din acest an școlar – în cadrul Liceului de Arte „Sigismund Toduță” (Corpurile A și C, situate pe strada Ciprian Porumbescu, nr. 4 și, respectiv, strada Titu Maiorescu, nr. 30), în timp ce al treilea cabinet medical a fost redeschis, după reabilitare și renovare, în cadrul Colegiului Național „Decebal” (Corpul B, situat pe strada Oituz, nr. 8).

 

Obiectul contractului: furnizarea de mobilier pentru cabinetele medicale școlare. Informații cu privire la tipul produselor și cantitatea achiziționată pot fi consultate pe www.primariadeva.ro, Secțiunea Achiziții publice – Anunțuri de atribuire achiziții publice.

Valoarea contractului: 20.000 lei – fără TVA, respectiv 23.800 lei – cu TVA.

Prețul contractului este ferm – ca atare, nu va suferi modificări sau ajustări, și va fi suportat de la bugetul local al Municipiului Deva.

Durata contractului: de la data semnării de către ambele părți (15 septembrie 2022) până la data de 15 decembrie 2022.

Mobilierul va fi furnizat de S.C. „Joli Mob” S.R.L. Deva și va ajunge în cabinetele medicale școlare la începutul lunii octombrie 2022.

DE REȚINUT! Toți elevii și preșcolarii care sunt înscriși la școlile și grădinițele din municipiul Deva beneficiază, GRATUIT, de consultații și tratamente în cabinetele școlare de medicină generală și dentară.

În unitățile de învățământ preuniversitar din municipiul Deva funcționează, în prezent, 20 de cabinete medicale și stomatologice, iar asistența medicală școlară este asigurată de 7 medici (dintre care doi stomatologi) și 22 de asistente medicale – angajați ai Direcției de Asistență Socială Deva.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *