Motocicliștii vor să se facă vizibili – o campanie de conștientizare a participanților la trafic

În municipiul Deva va avea loc sâmbătă, 17 octombrie 2020, o campanie de conștientizare a motocicliștilor în trafic care are ca scop reducerea numărului de accidente care se produc între motocicliști și alte categorii de participanți la trafic.
Campania are la bază statisticile recente care arată că în România, tot mai mulți motocicliști devin victime ale accidentelor rutiere.

Evenimentul va debuta la ora 12:00, în Piața Cetății Deva (parcare telecabină), unde motocicliștii vor primi din partea organizatorilor pliante cu informații referitoare la cauzele comune ale accidentelor rutiere iar un cadru medical va face o scurtă prezentare a tehnicilor și măsurilor de prim ajutor care trebuie acordate în cazul unui accident de motocicletă.

La eveniment sunt așteptați în jur de 100 de motocicliști.

După acțiunea din Piața Cetății va urma o paradă a bikerilor pe străzile Devei.

Turul motocicliștilor se va desfășura pe următorul traseu: Piața Cetății – Strada Valeriu Braniște – Strada Horea – Bulevardul Decebal – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Bulevardul 22 Decembrie – Shopping City Deva, cu respectarea regulilor de circulație.

Punctul final al campaniei bikerilor va fi în satul Cristur, unde aceștia vor fi așteptați de gazde cu tradiționalul gulaș.

Acolo va fi amplasat și un stand cu obiecte de artă realizate manual din diferite piese reciclate.

Participanții la eveniment vor primi cadouri din partea organizatorilor.

Campania anti-accidente este organizată de A.C.S. Kermit Racing Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Total România.

Organizatorii vor pune la dispoziția invitaților măști de protecție și soluții dezinfectante.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor măsurilor și regulilor instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *