Prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive

La data de 08.11.2019, în jurul orei 11:45, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Deva, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat de 0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 09.11.2019, în jurul orei 13:20, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un bărbat de 32 de ani, din  Aninoasa, care conducea un autoturism, deşi se afla sub influența substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost condus la Spitalul de urgență Petroșani, în vederea recoltării de probe biologice.

La data de 10.11.2019, în jurul orei 01:50, polițiștii Biroului Rutier Deva au depistat în trafic un bărbat în vârstă  de 49 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe raza municipiului Deva, deşi consumase băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat un  rezultat de 0,70 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la secția U.P.U a Spitalului Județean, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 11.11.2019, în jurul orei 02:30, poliţiştii au depistat un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Vulcan, fără a poseda permis de conducere.

În toate cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *