Municipiul Deva va fi gazda celei de a doua ediții a Festivalului Citadela

 

UPDATE: În intervalul 26 iulie și 27 iulie ora 17:00 accesul turiștilor în cadrul Cetății municipiului Deva este oprit pentru a putea facilita accesul participanților la Citadela Festival 2019.
De asemenea toți turiștii care vizitează Cetatea în această perioadă sunt rugați să părăsească incinta Cetății începând cu ora 17:00 utilizând calea de acces sau telecabina.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

În vara lui 2018 Festivalul Citadela aflându-se la prima ediție s-a bucurat de un succes răsunător. Anul trecut, Cetatea Devei, conform organizatorilor, a găzduit în jur de 4000 de participanți. Și-au dat întâlnire artiști de top ai muzicii electronice, artizani, pasionați ai atelierelor de creație și workshopuri.

În acest weekend, începând de vineri, va debuta a doua ediție a Festivalului Citatedela. Potrivit organizatorilor, în Cetate Devei sunt așteptați în jur de 7000 de festivalieri. Vor fi amenajate trei scene, pe care vor urca nume mari ale industriei electronice din România și străinătate.

Cu acestă ocazie, la sfârșitul săptămânii, traficul rutier va fi restricționat după cum urmează: vineri între orele 18:00-2:00, iar sâmbătă, între orele 16:00 şi 3:00 pe strada Ştefan cel Mare, la intersecţie cu strada Axente Sever şi pe strada Gheorghe Lazăr la intersecţie cu strada Aurel Vlaicu.

Detalii se găsesc pe  pagina de Facebook – Citadela Festival 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *