MUTILĂRI PSD: Directorul bibliotecii județene promovează, în stradă, analfabetismul

Pentru cei care mai au vreo îndoială privind răul generalizat pe care PSD l-a aruncat asupra României și românilor, mai ales în ultimii ani, avem un exemplu hunedorean exemplar. Este, poate, cel mai trist exemplu, care arată cum social-democrații mutilează spirite și transformă, inclusiv pe cei care coordonează instituții de cultură, în demne de milă marionete politice.

În trupa de campanie electorală a PSD, care a bântuit străzile municipiului reședință de județ, mereu în frunte, alături de lideri locali, a fost nimeni altul decât directorul Bibliotecii Județene „Ovid Densușianu” Hunedoara – Deva, Sebastian Bara. Fost liberal, Sebastian Bara a îmbrățișat PSD relativ recent, cel mai probabil pentru a-și păstra postul în fruntea Bibliotecii Județene – o alegere personală.

Numai că omul care stă, în atâtea ocazii, în fața elevilor dornici să-și lărgească orizontul cultural, omul care stă, în atâtea ocazii, și elogiază scriitori și cărți, cel care este interfața administrativă de cel mai înalt nivel între hunedoreni și cărți, directorul Bibiotecii Județene umblă acum, cu materiale de propagandă politică în mâini, încercând să-i convingă pe cetățeni să o voteze președinte pe Viorica Dăncilă. „Omul cărților” le explică hunedorenilor că trebuie s-o voteze chiar pe cea care umilește permanent limba română, chiar pe cea care găsește cu greu cuvintele necesare pentru a construi o frază care să nu sune ca un bolovan în fereastră. Cel care ar trebui să fie un exemplu pentru elevii cărora le vorbește despre cultură, valoare și îi îndeamnă să citească, bântuie acum străzile promovând o exponentă a analfabetismului cu diplomă, a disprețului față de propria limbă.

 

 

 

 

 

Acesta este, poate, cel mai bun exemplu de cât de nociv este PSD și până la ce nivel de umilință vrea să-i aducă pe români, călcând în picioare, cu slugile sale, toți oamenii educați din această țară, promovând analfabetismul și lipsa de cultură.

Duminică, atunci când vă duceți la vot, amintiți-vă și imaginea aceasta, a unui director de bibliotecă promovând spre fruntea țării analfabetismul.

 

(sursă foto: Facebook – PSD Deva)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *