Mutilat de câini

UPDATE: Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan efectuează cercetări privind comiterea infracțiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, în cazul unui bărbat care a fost muşcat de mai mulţi câini, în această dimineaţă. În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări, în urma cărora au stabilit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în timp ce se afla în serviciu în incinta unei unităţi miniere din zona Coroiești, a fost atacat și mușcat de o haită de câini. Acesta a fost transportat la U.P.U. Vulcan, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii circumstanţelor în care a avut loc incidentul şi a luării măsurilor legale.

Un bărbat a ajuns la spital mutilat de câini. Un bărbat de 47 de ani a ajuns la spital cu multiple răni provocate de o haită de câini.  

Omul, angajat al Complexului Energetic Hunedoara, a fost atacat de animale în curtea societății.

Bărbatul va fi supus unor intervenții chirurgicale, după ce și urechea i-a fost mutilată de animale. Alexandru Huszar este împiegat de mișcare la Preparația Coroiești.

Bărbatul va fi supus unei intervenții chirurgicale pentru reconstrucția urechii.

ADI Animale fără Stăpân nu mai funcționează în județul Hunedoara după ce Curtea de Conturi a constatat că asociația era finanțată ilegal de Consiliul Județean Hunedoara.

Colaborator

Sursa foto: Gazeta de Dimineață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *