Nereguli depistate de polițiștii de la rutieră

În data de 25.01.2020, în jurul orei  10:30, poliţiştii au oprit în trafic, pe  DC 64, în localitatea Galați, un autoturism care tracta o remorcă neînmatriculată. Cu privire la conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din  comuna Pui, poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, că nu posedă permis de conducere.

Totodată,  poliţiştii au mai constatat faptul că acesta  transporta în remorca neînmatriculată material lemnos de esență mesteacăn, având un volum de 0,81 metri cubi, fără a deține aviz de însoțire.

Prin urmare, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație și conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi au  luat măsura sancționării contravenționale a bărbatului, cu amendă în valoare de 1.000 de lei,  pentru lipsa avizului de însoțire. De asemenea, au dispus confiscarea  materialului lemnos, care a fost predat în custodie Ocolului Silvic Pui, fiind demarate  verificări pentru a se stabili proveniența.

 

În data de 25.01.2021, în jurul orei 14.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Petroșani au oprit în trafic, pe strada Aviatorilor, din municipiul Petroșani, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Petroșani.

Din verificări, poliţiştii au stabilit că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule era  suspendat (fără drept de circulație).

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală. 

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *