Nereguli depistate de polițiștii hunedoreni pe drumurile publice

La data de 10.12.2020, în jurul orei 16:30, o femeie de 52 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe strada Calea Zarandului, din municipiul Deva, a acroşat o femeie de 64 de ani, din aceeaşi localitate, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a femeii de 64 de ani, iar în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 10.12.2020, în jurul orei 18:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră de 7 ani, care a traversat strada Trandafirilor, din municipiul Hunedoara, prin loc necorespunzător, a fost acroşată de un autoturism condus regulamentar de o femeie.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea minorei, iar în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În data de 10.12.2020, în jurul orelor 18:35, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Lupeni, care conducea un autoturism pe DN66A, din municipiul Lupeni, a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism care era condus regulamentar.

În urma accidentului rutier au rezultat, din fericire, doar pagube materiale, iar rezultatul testării cu aparatul alcooltest a bărbatului care a pătruns pe contrasens, a indicat o valoare de 0.77 mg l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *