Nereguli depistate de polițiștii hunedoreni pe drumurile publice

La data de 10.12.2020, în jurul orei 16:30, o femeie de 52 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe strada Calea Zarandului, din municipiul Deva, a acroşat o femeie de 64 de ani, din aceeaşi localitate, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a femeii de 64 de ani, iar în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 10.12.2020, în jurul orei 18:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră de 7 ani, care a traversat strada Trandafirilor, din municipiul Hunedoara, prin loc necorespunzător, a fost acroşată de un autoturism condus regulamentar de o femeie.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea minorei, iar în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În data de 10.12.2020, în jurul orelor 18:35, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Lupeni, care conducea un autoturism pe DN66A, din municipiul Lupeni, a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism care era condus regulamentar.

În urma accidentului rutier au rezultat, din fericire, doar pagube materiale, iar rezultatul testării cu aparatul alcooltest a bărbatului care a pătruns pe contrasens, a indicat o valoare de 0.77 mg l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.