Nereguli în trafic pe drumurile județene

În data de 16.01.2021, în jurul orei 18:30, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism pe strada Teodora Lucaciu, din municipiul Vulcan, deşi se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu  aparatul etilotest, rezultatul indicat a fost  de 0,72 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data 16.01.2021, în jurul orei 01.00, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism  pe bulevardul  22 Decembrie, din Deva.

În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,74 mg/l, alcool pur în aerul expirat (motiv pentru care s-a întocmit dosar penal).

Bărbatului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi a  fost sancționat contravențional întrucât nu a avut asupra sa documentele prevăzute de lege, pentru controlul în trafic.

La data de 16.01.2021, în jurul orei  05:10, polițiștii Biroului Rutier Deva au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din  judeţul Alba, fără ocupație, care conducea un autoturism pe Aleea Saturn, din Deva. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că aceasta figura având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat, cel în cauză fiind şi sancționat contravențional pentru lipsa poliței R.C.A. și a documentelor obligatorii.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *