Nici dosarele penale nu-i mai sperie. Zilnic, în trafic, fără permise și sub influența alcoolului

La data  de 27.07.2021, în jurul orei 08:00, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe DN7, în localitatea Sântuhalm. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

 

În data de 27.07.2021, în jurul orei 08:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza orașului Petrila, un buldoexcavator condus de un bărbat de 37 de ani, din Petroșani. În urma  verificărilor în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul  nu este posesor de permis de conducere.

 

La data 27.07.2021, în jurul orei  23:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice conduce un autoturism pe raza municipiului şi a acroşat un alt autoturism, care era parcat.

În urma intervenției la fața locului, poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului în cauză, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din comuna Luncoiu de Jos, care a fost supus testării cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 1,00 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 27.07.2021, în jurul orei 22:15, poliţiştii au oprit pe raza oraşului Simeria un autoturism care circula pe DN7 şi era condus de un bărbat de 66 de ani, din municipiul  Hunedoara.

În urma verificărilor in bazele de date, poliţiştii au  stabilit  că bărbatul avea dreptul de a conducere autovehicule suspendat.

 

În toate cauzele, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *