Nistor Laurențiu pus “la colț” de tinerii liberali din Hunedoara

În numele noii generații, Organizația Tineretului Național Liberal din Hunedoara ia atitudine împotriva unui atac “la persoană” formulat de pesedistul Nistor Laurențiu împotriva senatoarei liberale Carmen Hărău.
Tinerii liberali contrapun două tipuri fundamental diferite de politicieni și apără în intervenția lor nu doar pe colega liberală, pe antreprenorul de succes, pe profesoara Carmen Hărău. Ei apără un principiu: onestitatea și demnitatea în politică.

”E uşor a scrie versuri, când nimic nu ai a spune, înşirând cuvinte goale…
Vorba poeziei!

Unii politicieni ne vorbesc încă, în poezii, goale şi fără sens. Laurenţiu Nistor, şeful PSD Hunedoara (da şeful!, cel cu „Du-te dracu!” , dar pictat în biserică, cel care bună parte din viaţă a lucrat numai la stat, dar e posesorul unei declaraţii de avere impresionante, cel care şi-a angajat fiica şi ginerele, ilegal la cabinetul parlamentar, dar vorbeşte de respectarea legii, da, chiar el!) a predat astăzi o „lecţie de moralitate”.

Nu putem fi lipsiţi de reacţie, ca tineri, cu încredere în viitorul acestei ţări şi al acestui judeţ, atunci când scara valorilor este răsturnată, atunci când un astfel de personaj atacă nejustificat (doar pentru că poate), ducând munca şi capacităţile unui om, în derizoriu.

Despre credibilitate şi legitimitate morală, ne-a vorbit astăzi Laurenţiu Nistor, cel care acum ceva vreme se plimba fălos pe străzile Devei cu Liviu Dragnea, infractor dovedit, declarându-i susţinerea în faţa oricărui microfon. Legitimitate morală, nu? Acelaşi domn, a minţit politic un judeţ întreg, afirmând că îşi doreşte preşedinţia Consiliului Judeţean, renunţând mai apoi la munca promisă, pentru un loc călduţ în Parlament. Credibilitate, nu? Mai ştim, dar nu e cazul…

Este incredibil că şi în anul 2019 peisajul politic generează astfel de comportamente, cu atacuri la persoană, acuze nefondate şi elogii pentru partid. E drept, veniţi dintr-o altă epocă a politicii, care uşor apune, pentru că, în ochii tinerei generaţii acest prototip de politician nu reprezintă nimic şi daţi-ne voie să ne susţinem această părere. Nu suntem siguri că peste 20 de ani cineva îşi va mai aminti cine a fost Laurenţiu Nistor.

Dincolo de atacurile copilăreşti, Carmen Hărău, a construit în jur, având această capacitate, oferind o perspectivă pentru mii de oameni cărora le-a creat locuri de muncă. A mişcat lumea în jurul ei, a avut capacitatea de a se dezvolta, iar asta nu e un păcat, aşa cum de multe ori prezentaţi. Are capacitatea şi independenţa de a vă sta în faţă, de a-şi ţine căciula pe cap!

Cu toţii avem încredere în justiţie, nu? Nu ştim ca doamna Hărău să fi avut probleme în justiţie, iar la câtă dragoste îi poartă unii, nu ar fi reuşit asta, cu scheleţi ascunşi în dulap. Drept pentru care, pentru toţi cei care vedem larg, tehnic… vorbiţi prostii!

Ştim, ştim… îi vreţi pe toţi umili, căciuliţi, să-i mângâiaţi pe creştet în timp ce vă spun despre cât sunteţi de bun. Tinerii, mai ales cei de dreapta, au alte repere, noi apreciem demnitatea, oamenii care fac performanţă şi care mişcă lumea în jurul lor… pentru că asta ne dorim şi noi!

Nu vrem un cap plecat, in faţa unui stat reprezentat de oameni ca dumneavoastră. De asta dispare şi PSD-ul!

TNL Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *