O copilă de 14 ani a fost dată dispărută

În data de 08.06.2021, în jurul orei 09:30, s-a prezentat la sediul Poliției Oraşului Uricani o femeie care a reclamat faptul că fiica sa, CHICIUDEAN ADRIANA ELENA (foto), în vârstă de 14 ani, a  plecat de la domiciliul din Uricani, în data de 07.06.2021, în jurul orei 20:30  și nu a mai revenit.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,57 m., greutate aproximativ 47 kg., păr blond, tuns până la umeri, ochi verzi, față ovală, neprezentând semene particulare. La data plecării voluntare, minora era îmbrăcată cu bluză crem, vestă maro, pantaloni jeans albastru deschis și pantofi sport albi, cu talpă groasă. Minora a mai fost plecată voluntar de la domiciliu.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.