O casă a luat foc în localitatea Râul de Mori. O fată de 13 ani a suferit arsuri, fiind transportată la spital

Un incendiu violent a izbucnit, în această seară, într-o gospodărie din localitatea Râul de Mori. O fată de 13 ani a suferit arsuri pe mâini și fața, dar a reușit să se autoevacueze, fiind preluată de o ambulanță și transportată la spital. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri dotate cu trei autospeciale.

„Pompierii Punctelor de Lucru Totești, Bretea și cei ai Detașamentului Hunedoara au intervenit în această seară cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o casă din localitatea Râu de Mori.

La sosirea echipajelor operative la locul solicitării incendiul se manifesta foarte violent, pe întreaga suprafață a casei de aproximativ 100 de mp și la acoperișul uneia dintre anexele gospodăriei, cu posibilitatea de propagare la celelalte două anexe cu structură din lemn și la casa învecinată.

O minoră în vârstă de 13 ani a fost surprinsă de eveniment, dar a reușit să se autoevacueze.

Aceasta a suferit arsuri la nivelul feței și mâinilor, fiind transportată la spital de către o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean.

Pompierii militari au localizat și au lichidat incendiul, înainte ca flăcările să se extindă la celelalte construcții”, potrivit informațiilor primite de la ISU Hunedoara.

La acest moment se investighează cauza incendiului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *