O fată de 14 ani, căutată de poliție

La data de 21.03.2021, în jurul orei  20:00, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată de către un bărbat din localitate  despre faptul că în data de 18.03.2021, în jurul orei  19:00, nepoata sa în vârstă de 14 ani,  CODOBA LARISA ALEXANDRA (foto),  a plecat voluntar de la domiciliul din Lupeni şi  nu a mai revenit.

Menționăm faptul că minora a plecat voluntar de la domiciliu în repetate rânduri, însă revenea de fiecare dată.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 45-50 kg., constituție atletică, păr brunet,  tuns scurt, ochi căprui. La momentul plecării, era îmbrăcată cu o geacă de fâș, de  culoare galbenă, pantaloni de blue-jeans, şi încălţăminte sport, de culoare albă.

Ca urmare a sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celei în cauză  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.