O femeie de 30 de ani a atacat, cu un cuțit, un bărbat din Hunedoara, dimineața la ora 6:00

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 69 de ani a fost tăiată la brațul drept și deposedat de telefonul mobil, chiar în casa acestuia. În cele din urmă victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la spital, iar femeia bănuită de tâlhărie calificată a fost depistată  și reținută de oamenii legii.

„La data de 14 mai 2024, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că vecinul său a avut o altercație cu o persoană și a fost tăiat la mână cu un obiect ascuțit.

Polițiștii ajunși la fața locului la fața locului, respectiv pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Hunedoara, au identificat un bărbat de 69 de ani, din municipiul Hunedoara, care a declarat că, în dimineața zilei de 14 mai 2024, în jurul orei 06:00, o femeie s-a deplasat la locuința sa și i-a provocat o leziune prin tăiere la nivelul antebrațului drept, deposedându-l de un telefon mobil, după care a părăsit locuința.

Persoana vătămată a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  tâlhărie calificată.

În urma verificărilor și acțiunilor investigative efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, au identificat-o pe cea bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, o femeie de 30 ani, din localitatea Nădlac, județul Arad, care a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale”, transmite IPJ Hunedoara

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *