O femeie de 64 de ani a dispărut de la domiciliu

TIRSA VIORICA (foto), de 64 de ani, care locuiește în comuna Ilia, a plecat voluntar de la domiciliu, într-un loc necunoscut și nu a mai revenit.  Marți, nepotul femeii a anunțat poliția că pe data de 25  octombrie 2020, mătușa sa a dispărut de acasă.

„În data de  27.10.2020, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 48 de ani cu privire la faptul că, în data de 25.10.2020, mătușa sa, TIRSA VIORICA (foto), de 64 de ani, care locuiește în comuna Ilia, a plecat voluntar de la domiciliu, într-un loc necunoscut și nu a mai revenit.

În momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu pantalon de culoare neagră, având imprimate cercuri de culoare albă, bluză de culoare roz și vestă de culoare albastră.

Semnalmente: înălțime 1,60 – 1,65 m, constituție normală, ochii albaștri, păr șaten/grizonat, față ovală, ten deschis, având o cicatrice la nivelul membrului superior drept.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării femeii, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celei în cauză  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112 ” anunță IPJ Hunedoara.

 

 

Un comentariu la „O femeie de 64 de ani a dispărut de la domiciliu

  • 28 octombrie 2020 la 18:49
    Permalink

    Dar de ce nu spuneti și de ce a plecat de acasa biata femeie??? Ca de zeci de ani mănâncă bătaie de la nemernicu de barbata-su și nu ia nimeni nici o atitudine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.