Tragedie. O fetiță de 7 ani a fost ucisă de un tren

O fetiță de 7 ani a fost ucisă de un tren. Tragedia s-a petrecut în comuna Aurel Vlaicu din județul Hunedoara. Nefericitul eveniment s-a întâmplat dimineață la ora 5, atunci când fetița mergea cu mama și sora sa la gara din localitate. Din neatenție, fetița de 7 ani a fost agățată de tren. Rănile suferite au fost incompatibile cu viața, micuța decedând pe loc.

În data de 24.06.2019, în jurul orei 4:50, polițiștii postului de poliție TF Simeria, au fost sesizați de faptul că în stația CF Aurel Vlaicu, o locomotivă izolată a surprins și lovit în gabaritul căii ferate o fetiță.

„Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat că pe magistrala CF 200, în stația CF Aurel Vlaicu, o locomotivă izoltă, care circula din direcția Alba-Iulia – Simeria, a surprins în gabaritul căii ferate și accidentat mortal o fetiță din municipiul Alba-Iulia. La fața locului a fost solicitat și un echipaj al ambulanței, care a constatat decesul minorei. Minora decedată se afla în stația CF Aurel-Vlaicu

Polițiștii au deschis o anchetă. împreună cu mama și o soră de 5 ani, în așteptarea unui tren care urma să le transporte în municipiul Alba-Iulia. Mecanicul locomotivei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În acuză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat IPJ Hunedoara.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *