O minoră de 14 ani a fost dată dispărută

În data de  14.10.2021, în jurul orei 15:00, la sediul Poliției Uricani  s-a prezentat reprezentantul unei case de tip familial din Uricani, care a sesizat faptul că minora  CSICSO LAURA FLORINA (14 ani, foto), a plecat de la casa de tip familial în data de 14.10.2021, orei 14:00  și nu a mai revenit.

Minora are următoarele semnalmente: înălțime 1,50 m., greutate aproximativ 37 kg., păr brunet închis, tuns până la umeri, ochi căpruii, față ovală, ten închis, având prezentând ca semen particular lipsa a doi dinți din față: la data plecării era îmbrăcată cu bluză roz, pantaloni vișinii, iar  în picioare purta pantofi tip adidas, de culoare albă.

Minora a mai fost plecată voluntar de la centrul de plasament din Uricani și  este luată în evidență cu plecări voluntare repetate din casa de tip familial.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei, care au fost dată în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic  112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.