O nouă investiție de 40 de milioane de euro în municipiul Deva

Am  avut deosebita bucurie de a participa astăzi, 9 noiembrie 2020, la recepția lucrărilor Centrului logistic WDP Industrial Park Deva, situat în apropierea fabricii Macon.

Este vorba despre investiția companiei Warehouses De Pauw Romania din al cărui portofoliu de clienți fac parte: Metro (Bucureşti), Auchan (Bucureşti), Ursus Breweries (Buzău), Aeronamic Eastern Europe (Sibiu), Pirelli (Slatina), Iron Mountain (Păuleşti), LPP (Bucureşti) și acum Carrefour Deva.

În prima etapă a acestui plan de dezvoltare al companiei belgiene la Deva au fost investiți peste 20 de milioane de euro.

Centrul logistic (hale industriale) va fi operat de Carrefour pentru întreaga Transilvanie și va crea 300 de locuri de muncă în municipiul Deva.

Anul viitor, în etapa a doua, compania belgiană va investi încă 20 de milioane de euro la Deva.

Investiția finală a companiei belgiene în municipiul nostru va fi de 40 de milioane de euro.

Este cea mai mare investiție privată din municipiul Deva din ultimii 15 ani, începută în primul meu mandat de primar!

Le mulțumesc investitorilor belgieni că au ales Deva și totodată mulțumesc firmelor locale care s-au implicat în construcția spațiilor industriale.

Împreună am reușit să depășim toate obstacolele care ne-au stat în cale.

Și nu au fost puține.

Dezvoltarea mediului de afaceri și crearea de noi locuri de muncă în municipiul Deva sunt pe lista priorităților administrației publice locale.

 

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva

 

#DezvoltămDeva

#LucrămPentruDeveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *