O persoană a decedat, după ce mașina în care se afla a sărit de pe un pod

O persoană a decedat după ce mașina în care se afla a sărit de pe un pod. Un accident rutier s-a produs în această dimineață la intrarea în municipiul Petroșani. Un autoturism a sărit de pe podul de la intrarea în localitate.

Din accident au rezultat trei victime, dintre care una a fost încarcerată.

Potrivit reprezentanților SAJ Hunedoara, două dintre victime au fost transportate la Spitalul de Uregnță din Petroșani. O persoană a decedat din cauza leziunilor incompatibile cu viața.

”Pompieri specializaţi în descarcerare şi prim ajutor ai Detaşamentului Petroşani, din cadrul ISU Hunedoara, au intervenit pentru salvarea oamenilor aflaţi în 2 autoturisme ce au intrat în coliziune pe un pod. În urma ciocnirii unul dintre autoturisme s-a prăbuşit de pe pod şi a rămas pe plafon. La locul accidentului salvatorii au gasit 3 victime, din care 2 încarcerate. Doi bărbaţi au fost extrasi din autoturisme, au fost îngrijiţi medical de urgenţă, după care au fost transportaţi la UPU Petroșani. A treia victimă, o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, aflată în autoturismul prăbușit de pe pod, a fost declarată decedată de medicii SAJ”, a informat reprezentantul ISU Hunedoara.

Cum s-a produs accidentul

Accidentul s-a produs pe DN 66, pe sensul de mers Petroșani spre Hațeg, pe podul de la Dărănești. Cconducătorul unui autoturism, în vârstă de 25 de ani, nu a adaptat viteza de deplasare, pătrunzând pe contrasens și lovind un alt autoturism pe care l-a proiectat în afara părții carosabile, căzând de pe pod. În autoturismul scos de pe carosabil se aflau două victime, dintre care una, șoferița, în vârstă de 65 de ani, a decedat. Celelalte două victime au fost transportate la UPU Petroșani, pentru acordarea îngrijirilor medicale impuse.

Nu este pentru prima dată când în zona respectivă se produc accidente. În urmă cu câțiva ani, un om de afaceri din Petroșani și-a pierdut viața în condiții similare.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *