O platformă pentru startup-uri lansează o iniţiativă de crowdfunding

Platforma pentru startup-uri Startarium a anunţat, miercuri, că demarează Startarium Crowdfunding Makeathon, un proiect dedicat finanţării prin crowdfunding din România, iar 10 antreprenori români îşi vor lansa şi finanţa afacerile simultan.

Iniţiativa vrea să aducă la îndemâna antreprenorilor resurse, experţi în diferite domenii şi bugetul de care au nevoie pentru a porni propria campanie de finanţare prin crowdfunding pentru afacerea lor.

”În proiectul Startarium Crowdfunding Makeathon se pot înscrie atât cei care nu sunt încă antreprenori, dar sunt hotărâţi să facă primii paşi în lumea antreprenoriatului şi au deja ideea clară pe care vor să o lanseze, cât şi cei care sunt deja antreprenori şi vor să obţină validarea pieţei pentru un nou produs sau serviciu”, se arată în comunicat.

Desfăşurat între 19 august şi 15 decembrie, şi având în centru un weekend de acţiune pentru lansarea simultană a campaniilor de crowdfunding ale antreprenorilor din proiect, Startarium Crowdfunding Makeathon aduce la un loc peste 50 de mentori, consultanţi de business, experţi în digital marketing, designeri şi graficieni, producători video, copywriters şi specialişti media.

În plus, după lansarea campaniilor de crowdfunding, Startarium va investi 20.000 de euro pentru promovarea acestora, aşa încât să aibă mai multe şanse să-şi atingă obiectivele de testare şi finanţare.

”Am ales crowdfunding-ul din acelaşi motiv pentru care i-am şi dedicat o secţiune proprie pe platforma Startarium: e un instrument în care credem, un mecanism care democratizează procesul de finanţare şi în acelaşi timp te trece printr-o experienţă completă de învăţare: de la ideaţie şi prototipare până la branding, marketing şi vânzări”, declară Adina Creţu, Project Manager Startarium.

viewscntnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *