OCPI Hunedoara își restrânge activitatea cu publicul

OCPI Hunedoara își restrânge activitatea cu publicul din cauza extinderii infecțiilor cu coronavirus. Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară din Hunedoara își suspendă audiențele. Acestea vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail. Până la data de 31 martie este valabilă măsura, cu posibilitatea prelungirii.

„Audiențele care nu suporta reprogramare (sunt urgente) vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail. De asemenea, până la finalul acestei luni, persoanele autorizate și reprezentanții birourilor notariale nu vor mai avea acces decât în spațiul rezervat publicului. Pentru a preveni și limita răspândirea COVID-19, beneficiarii serviciilor oferite de OCPI Hunedoara sunt rugați să evite aglomerarea la ghișeu și să opteze pentru serviciile on-line disponibile pe https://epay.ancpi.ro/ Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite, de luni până joi în intervalul orar 08:30 – 16:30, și vineri, între orele 08:30-14:00, accesând site-ul OCPI Hunedoara (www.ocpihunedoara.ro)”, au transmis cei de la OCPI Hunedoara.

Accesul publicului va fi permis doar în spațiul special rezervat – spații destinate registraturii din cadrul OCPI Hunedoara/birourile de cadastru și publicitate imobiliară. Mai mult, se suspendă activitatea de acordare a audiențelor în cadrul OCPI Hunedoara și a birourilor sale teritoriale.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *