Oficial: Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru vizitează Spitalul Judeţean Deva

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru vizitează miercuri Spitalul Judeţean Deva, despre care a afirmat că este unul dintre cele trei focare de îmbolnăvire cu coronavirus şi pentru care a evocat posibilitatea unei conduceri militare, după modelul de la Suceava.

”Ministrul Nelu Tătaru se va afla în această dimineaţă în judeţul Hunedoara. Ministrul Sănătăţii va vizita Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi va avea discuţii cu personalul medical”, anunţă Ministerul Sănătăţii.
Ministrul Sănătăţii se va întâlni şi cu reprezentanţii Diecţiei de Sănătate Publică judeţene şi ai autorităţilor locale.
După cea de la Suceava, care s-a soldat cu instalarea unei conduceri militare la Spitalul Judeţean, Tătaru a făcut vizite similare la Arad, Constanţa şi Braşov.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat marţi că autorităţile se gândesc la un management militar şi la Deva, după modelul Suceava.

„Avem o discuţie pentru spitalul din Deva, mai rămâne în această seară să am discuţie cu cei de acolo şi cu prefectul şi cu primarul în măsura în care acei domni manageri, directori medicali şi-au dat demisia ieri, rămâne ca astăzi să-mi facă o nouă propunere, dacă nu o să avem o propunere din rândul medicilor, ne gândim şi la un management militar şi la Deva”, a precizat Nelu Tătaru.

Managerul Spitalului Judeţean Deva, Silviu Didilescu, numit în funcţie în urmă cu câteva zile, cât şi directorul medical, Claudiu Antal, au demisionat din funcţii. Spitalul din Deva se află în carantină, după ce mai mulţi medici, asistente şi infirmiere s-au infectat cu noul coronavirus.
news.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *