Opticline Deva: Peste 45 de persoane au scăpat de dioptrii în doar câteva secunde

Operație în premieră efectuată de medicul Daniel Angelescu, marți, la Opticline Deva. Peste 45 de persoane au scăpat de dioptrii în doar câteva secunde. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui aparat Laser Excimer, care acționează la suprafața oculară.
 
 „A fost o zi plină, am început operațiile. După cum ați văzut, operațiile merg foarte bine. Dioptriile se reduc, la domnul care a fost la operație, în doar 15 secunde. Pe fiecare ochi dioptria este redusă. Nu va mai purta ochelari. A scăpat de ochelari. Avantajul este că operația se face la amândoi ochii, în aceeași zi”, a declarat dr. Daniel Angelescu, medic oftalmolog specialist Opticline.
 
Marți a fost prima zi de operații. Pacienții au beneficiat de un preț special, de 3.000 de lei. A fost, bineînțeles, și o tombolă. Dintre pacienții programați în data de 29, trei au fost operați gratuit, prin tragere la sorți.
 
„Am avut și o tombolă. Cu trei câștigători. Trei dintre pacienții de astăzi au fost operați gratuit. Am avut peste 45 de operații astăzi. Suntem în plină muncă, să zic așa. De obicei operațiile se efectuează în ziua de marți. Dar dacă vor fi cereri vom suplimenta”, a precizat doctorul Daniel Angelescu.
 
Potrivit medicilor, în ziua operației, parcursul este destul de simplu.
 
„Totul merge repede. Practic pregătirile durează mai mult. Aparatul face operația singur. Pregătirea pentru operație durează cam o jumătate de oră, patruzeci de minute, se pun picături cu anestezic, după care se intră la operație și real până când începe aparatul durează per total 10-15 minute pe fiecare ochi. Aproximativ o oră stă aici pacientul, după care scapă de dioptrii”, mai spune dr. Daniel Angelescu.
 
Așadar, de acum înainte toți hunedorenii își vor putea corecta deficiențele de vedere în cadrul clinicii Opticline, la Deva. Totul, cu ajutorul dispozitivului Laser Excimer.

Contact

Andreea JURCA

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 421 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *