ORĂȘTIE: Un tânăr de 21 de ani a fost pus la pământ de un șofer nervos, în urma unei șicanări în trafic

Un pumn primit în plină figură l-a pus la pământ pe un tânăr de 21 de ani, în urma unei șicanări în trafic pe DN 7, în Orăștie.

”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de loviri sau alte violențe. Polițiștii efectuează cercetări cu privire la circumstanțele comiterii faptei. Din primele cercetări, se pare că ar fi pornit conflictul între cei doi de la o șicanare în trafic pe DN 7. Cei doi au oprit în incinta unei stații de carburanți, iar de la conflictul verbal s-a ajuns ca tânărul din Beriu, de 21 de ani, să fie lovit de către celălalt conducător auto, de 43 de ani, din județul Alba, care a fost identificat la scurt timp de către polițiștii rutieri, în trafic”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Tânărul a fost transportat la UPU Orăștie.

”În jurul orei 16:25 am fost solicitați să venim în cazul unui bărbat agresat, în municipiul Orăștie. La fața locului s-a găsit o persoană de 21 de ani care prezenta un traumatism cranio-facial, cu un hematom la nivelul ochiului stâng, dureri la nivelul maxilarului superior și multiple plăgi escoriate la nivelul mâinii stângi. Pacientul afirmă că și-a pierdut starea de conștiență pt o scurtă perioadă. Era confuz, ușor incoerent, a fost preluat de un echipaj cu asistent de la ambulanța Orăștie și transportat la UPU Orăștie pentru investigații și tratament de specialitate”, a declarat dr. Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

Filmulețul cu agresiunea a fost postat într-un grup pe o rețea de socializare.

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *