Orban: Avem semnale din ce în ce mai serioase că majoritatea găunoasă PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a preşedintelui Iohannis

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a avertizat luni că are semnale din ce în ce mai serioase că majoritate PSD – ALDE pregăteşte suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis din dorinţa de a-i salva pe Liviu Dragnea şi pe Călin Popescu Tăriceanu ”de consecinţele faptelor lor”.

„Avem semnale din ce în ce mai serioase că din dorinţa disperată de a-i salva pe Dragnea, pe Tăriceanu şi pe alţi lideri PSD de consecinţele faptelor lor, majoritatea găunoasă PSD-ALDE pune la cale procedura de suspendare a preşedintelui Iohannis. Obiectivul precis de preluare a interimatului de către mâna stângă a lui Dragnea, domnul Tăriceanu, astfel încât să dea o lovitură împotriva justiţiei, care nu le-a ieşit nici prin ordonanţa 13, nici prin pachetul de legi pe care a bătut toba ministrul Justiţiei, Toader”, a declarat Ludovic Orban.

”Teama noastră este că aceste conduceri toxice care îşi împing partidele şi parlamentarii spre nicăieri şi care duc România spre un dezastru nu le mai pasă de imaginea externă a României, de democraţia din România, de tot ceea ce înseamnă bunul simţ şi normalitatea şi sunt în stare de orice ca să forţeze procedurile care să le permită să schimbe din funcţie procurorii şefi şi să-şi promulge modificările la legile justiţiei”, a adăugat liderul PNL.

Întrebat care sunt semnalele primite de PNL cu privire la intenţia  PSD şi ALDE  de a-l suspenda pe şeful statului, Orban că numai cine nu vrea să le vadă nu le vede.
Rezoluţia PSD, toate atitudinile care construiesc o motivaţie pentru un astfel de demers.Disperarea lui Dragnea şi a lui Tăriceanu a atins puncte critice şi sunt în stare de orice, aproape nu le mai pasă de mersul firesc şi normal al democraţiei din România. PNL îi avertizează pe aceşti lideri rupţi de realitate să se potolească şi să renunţe la orice fel de demers care să afecteze imaginea României, democraţia din România şi să afecteze independenţa justiţiei”, a conchis Ludovic Orban.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.