Panorama Blues & Wine Festival, ediția a VIII-a, la Ghelari

Bucură-te de un weekend plin de muzică și vin la Ghelari, judeţul Hunedoara, Munţii Poiana Ruscă!

Aici, în paradisul mic al muzicii și vinului, îți hrănești sufletul și curiozitatea într-un pahar de vin. Plimbatul prin satele fermecătoare din Ţinutul Pădurenilor e ca un basm real: străzi de marmură, sate desprinse din povești și o aventură într-un tunel vechi de-ți ia respirația.

Dacă ai chef de chill, relaxează-te în piscina răcoroasă sau pufăiește sub umbra unui copac cu o carte și-un pahar de Jidvei. Vorbind de vin, te așteaptă o călătorie prin culorile și aromele Cramei Jidvei, alături de un somelier grozav.
Dar hai să vorbim și de magie! Seara, pe scenă, începe show-ul Panorama Blues & Wine Festival. Vibrații de blues în aer și stropi de vin cu grijă alese. Și toate astea pentru doar #60deLei , care îți aduc și o degustare pe cinste.

Deci, hai să facem minivacanța asta memorabilă! Ne vedem la Pensiunea Panorama, strada Libertății, numărul 43, Ghelar, Hunedoara. Cu toții vom face ca #PanoramaBluesWineFestival2023 să fie un vârtej de distracție și muzică în mijlocul naturii. Let’s blues! 🎉

Nu rata #PanoramaBluesWineFestival2023 si explorează peisaje impresionante și simte vibrațiile blues-ului în inima naturii.

facebook Panorama Blues & Wine Festival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *