Părintele Dacian Popescu, confirmat cu COVID-19, face apel către enoriași

Preotul Dacian Popescu din Deva a fost confirmat cu noul coronavirus. Părintele face apel către enoriași să nu își piardă speranța. Preotul se află internat la Spitalul Județean de Urgență Deva.

„Dragii mei prieteni.
Doresc acum în ceas de noapte sa aștern câteva gânduri la vreme de încercare. Din voia lui Dumnezeu am inceput in urma cu 4 zile sa ma simt rau. Din acel moment m-am izolat ne mai luând contact cu nimeni. Am efectuat testul Covid si din pacate, acesta a iesit pozitiv drept pentru care am fost de îndată internat pe secția Infecțioase a SJU Deva.
În ciuda zvonisticii, starea mea este una foarte bună. Partea cea mai grea a trecut în timpul in care am fost în carantină. Va rog aveți Nădejde în Dumnezeu și cu aceasta nădejde vom cânta din nou HRISTOS A ÎNVIAT!
Rogu-Vă nu dati curs tuturor bârfelor despre starea mea ci mai degrabă Rugati-vă pentru mine și familia mea.
Totodată va spun ca NU cunosc modul în care am contactat virusul insa lucrul acesta nu mai contează. Si eu vă port in rugăciune neîncetată.
Al vostru, al tuturor Prieten si Preot
Popescu Codrin Dacian
”, a împărtășit preotul Dacian Popescu pe contul său de socializare.

 

Colaborator

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *