Patru posturi vacante pentru promovarea turistică a județului

Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a mai multor funcții contractuale vacante. DGAMPTJ Hunedoara a scos la concurs două posturi de inspector de specialitate – debutant, două posture de inspector de specialitate – grad IA și un post de referent debutant.

Pentru postul de inspector de specialitate, debutant sunt necesare studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe umaniste și arte, ramura de știință: istorie, specializarea arheologie. Nu se solicită vechime.

Pentru postul inspector de specialitate, grad IA sunt necesare studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe umaniste și arte, ramura de știință: istorie, specializarea istorie și o vechime minimă în specialitatea studiilor de 6 ani și 6 luni.

Pentru postul referent, grad IA sunt necesare studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime minimă în muncă de 6 ani și 6 luni. În acest caz, se desfășoară activități de videograf/specialist în conținut digital, necesare pentru producție foto-video, promovare, campanii de imagine, realizarea și pregătirea conținutului editorial.

În data de 15 septembrie 2021 are loc proba scrisă, iar în 21 septembrie va avea loc interviul.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *