Patru victime în două accidente rutiere pe șoselele din județ. Una dintre ele e în stare gravă

Joi dimineață, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Orăștie despre faptul că la unitatea medicală s-au prezentat pentru îngrijiri medicale două persoane (mamă și fiică), victime ale unui accident rutier .

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 15.11.2018, în jurul orei 02:00, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Orăștie, a condus un autoturism pe DJ705A, din direcția Sibișel –Orăștie, iar la un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului și a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp de electricitate. După producerea evenimentului rutier, tânărul  a părăsit locul accidentului fără a încuviințarea polițiştilor.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a două pasagere aflate în autoturism, ambele din Orăştie, în vârstă de 28 de ani şi, respectiv de 8 ani.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere.

La data de 16.11.2018, în jurul orei 00:05, o femeie în vârstă de 36 de ani, din Călan și o tânără de 27 ani, din Deva, s-au prezentat la Spitalul Județean Deva – Secția U.P.U., unde au declarat că au fost victimele unui accident rutier, produs pe raza municipiului Deva.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 15.11.2018, în jurul orei 15:21, cele două femeie se aflau (ca şi pasagere) într-un autoturism condus de o femeie de  50 de ani, din Deva. Aceasta, care la intersecția semaforizată a străzii Mihai Eminescu cu strada Dragoş Vodă, a pătruns în intersecţie pe culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune și a tamponat cu autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani, din Deva, care circula regulamentar.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a femeii de 36 de ani   și rănirea ușoară a tinerei de 27 de ani.

 

 

În ambele cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală.

 

 

Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *