Pe fondul unu conflict mai vechi, un bărbat de 44 de ani a fost bătut măr de un arădean

Un bărbat din Ghelari a fost luat prin surprindere, când a auzit bătăi puternice, în ușa de la intrare a casei, însă până să ajungă la ea, deși era încuiată cu cheia, aceasta a fost trântită la pământ de un bărbat, care s-a năpustind și lovit cu pumnii și picioarele pe proprietarul casei, apoi s-a făcut nevăzut. Din primele informații, primite de la autorități, se pare că hunedoreanul, l-ar fi cunoscut pe individul violent, fiind un bărbat din Arad, iar la baza conflictului ar fi o răzbunare. Hunedoreanul a fost transportat la spital pentru investigații  și îngrijiri medicale.

 

„La data de 07 iulie 2024, în jurul orei 21:35, un bărbat de 44 ani, din comuna Ghelari, în timp ce se afla singur în locuința de domiciliu, a auzit bătăi puternice în ușa de acces, astfel că s-a deplasat spre ușa situată în hol, iar în acel moment, ușa care era asigurată cu cheia a fost deschisă prin lovire cu piciorul de către un bărbat de 37 ani, din orașul Pecica, județul Arad, care a intrat peste el în locuință și a început să îl lovească cu pumnii în zona capului și cu piciorul în zona piciorului stâng, pe motivul unui conflict mai vechi, după care a plecat. Victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit  dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violarea de domiciliu și lovirea sau alte violențe.

La data de 08 iulie 2024, față de bărbatul de 37 ani, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca acesta să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *