În trafic unii circulă cu sângele îmbibat de alcool

Sâmbătă dimineață, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Teliucu Inferior, a fost prins în trafic de către polițiști,  conducând un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării, aparatul etilotest a indicat, în cazul bărbatului, o concentraţie de 0,90 mg/l, alcool în aerul expirat. Tot sâmbătă, la prima oră din zi, în municipiul Hunedoara un bărbat în vârstă de 31 de ani, din oraşul Călan, care conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,88 mg/l, alcool în aerul expirat.

Ambii conducători auto a fost conduşi la U.P.U. Hunedoara, unde le-au fost  recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt caz de alcoolemie a fost depisat, sâmbătă în jurul orei 03:00 de către polițiștii rutieri, la un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Aninoasa, care tocmai fusese implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Acestă a lovit gardul unei clădiri și a încercat să părăsescă locul faptei fără încuviințarea polițiștilor, dar spre ghinionul lui, a fost oprit de către un agent de poliție care deși se afla în afara orelor de serviciu a reușit să ia primele măsuri și probe până la sosirea echipajului rutier.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul avea  o concentraţie de 1,01 mg/l, alcool pur în aerul expirat și nu deținea permis de conducere.

 

 

 

 

Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *