Pentru noi jandarmii hunedoreni, siguranța elevilor constituie o prioritate

Emoțiile lor le-am simțit și noi azi când am participat alături de elevi și cadrele didactice la festivitățile dedicate începerii noului an școlar.

Efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara, subofițeri, ofițeri, comanda inspectoratului au participat la ceremoniile de deschidere a anului școlar 2021-2022 la unități școlare de pe raza întregului județ.

S-a transmis comunității mesajul conducerii Ministerului Afacerilor Interne cât și al jandarmeriei hunedorene, iar colegii aflați în proximitatea unităților de învățământ au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică.

Vom fi aproape, pe tot parcursul anului școlar, atât pe timpul desfășurării procesului educațional, cât și pe drumul către casă al elevilor având misiunea ca în fiecare zi copiii comunității noastre să fie în siguranță.

Totodată, împreună cu celelalte instituții ale MAI, vom desfășura activități preventiv educative cu scopul de a informa dar mai ales de a preveni producerea de evenimente nedorite atât în școli cât și în afara acestora.

De asemenea, vom menține permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor școlare, pentru prevenirea producerii oricărui incident.

Dorim tuturor elevilor un parcurs școlar cât mai bun!

 

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *