Solicitare de sprijin pentru combaterea infracțiunilor

În ultimele zile mai multe infracțiuni au avut loc în municipiul Petroșani. Viol, tâlhării și atac cu cocktail Molotov. Sunt doar câteva din gravele incidente care descriu situația la zi. Tocmai pentru asta, primarul municipiului Petroșani cere sprijinul autorităților competente.

„Ca urmare a ultimelor evenimente produse în municipiul nostru, am solicitat Serviciului Poliției Locale Petroșani intensificarea patrulelor, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, în absolut toate zonele din localitate.

De asemenea, solicit sprijin reprezentanților Poliției Naționale și Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara pentru restabilirea climatului de liniște și siguranță în municipiul Petroșani, care în ultimele zile a fost scena mai multor fapte antisociale cu consecințe grave”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

 

Mai multe camera de supraveghere vor fi montate pe raza localității. Un astfel de sistem de monitorizare există, însă este insuficient.

 

„Tocmai acesta este și motivul pentru care am dispus suplimentarea și extinderea sistemului de supraveghere video pe raza municipiului Petroșani, inclusiv în cartierele mărginașe.

Siguranța cetățeanului reprezintă prioritatea zero pentru mine, în calitate de primar al municipiului Petroșani, și personal mă voi asigura că se depun toate eforturile, de către toate instituțiile abilitate, astfel încât astfel de evenimente să fie preîntâmpinate pe cât posibil”, a mai precizat sursa citată.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *