Percheziţii la persoane suspectate că au folosit fişe medicale false pentru preschimbarea permiselor de conducere

Poliţiştii şi procurorii din judeţul Alba fac, joi, zece percheziţii la persoane suspectate că au folosit fişe medicale false pentru preschimbarea permiselor de conducere.

”La data de 20 mai 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 10 percheziţii, dintre care 9 în judeţul Alba şi una în judeţul Cluj, la domiciliile unor persoane bănuite de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals”, a transmis, joi, IPJ Alba.
Sursa citată a precizat că, în perioada ianuarie – mai 2021, persoanele vizate de anchetă s-ar fi folosit de fişe medicale false, pentru a obţine preschimbarea permiselor de conducere auto, în vederea obţinerii unei noi valabilităţi administrative.
Zece persoane vor fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri.
La percheziţii, alături de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, participă poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Alba precum şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *