Percheziţii pentru destructurarea a trei grupări care se ocupau cu traficul de droguriPercheziţii pentru destructurarea a trei grupări care se ocupau cu traficul de droguri

Un număr de 29 de percheziţii au loc joi dimineaţă la Reşiţa, în judeţul Caraş – Severin, pentru destructurarea a trei grupări care se ocupa cu traficul de droguri de risc şi mare risc. 38 de persoane vor fi audiate în acest dosar.

Poliţiştii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate din Timişoara şi procurorii DIICOT din Caraş – Severin, fac joi 29 de percheziţii în Reşiţa, la trei grupări care se ocupau cu traficul de droguri.
Cele trei grupări se completau reciproc şi colaborau, în sensul că se alimentau reciproc cu droguri, atunci când una dintre ele rămânea fără ”marfă”. Dealerii celor trei grupări vindeauinclusiv cocaină, pe stradă pur şi simplu, în cluburi sau în preajma şcolilor, atunci când acestea funcţionau.
38 de suspecţi din acest dosar urmează să fie duşi la sediul DIICOT Caraş- Severin, pentru a fi audiaţi. Ei sunt cercetaţi pentru trafic cu droguri de risc si mare risc si constituire de grup infracţional organizat.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.