Performanță răsplătită cu un laptop

Autoritățile locale din orașul Petrila au decis să o premieze pe adolescenta care a obținut media 10 la examenul de bacalaureat. Ilie Damaris este din Petrila, însă a urmat cursurile Colegiului Național Mihai Eminescu din Petroșani. La examenul de bacalaureat a obținut nota perfectă, iar în semn de prețuire, Primăria și Consiliul Local al orașului Petrila au decis să răsplătească performanța adolescentei, oferindu-i un laptop performant.

“În cadrul ședinței Consiliului Local al Orașului Petrila din data de 18 septembrie 2018, primarul Vasile Jurca împreună cu membrii consliului local au premiat pe domnișoara Ilie Damaris cu un laptop de ultimă generație pentru rezultatul de la examenul de bacalaureat unde a obținut media 10”, arată informarea administrației locale de la Petrila.

Ilie Damaris a obținut media perfectă după ce a depus contestație la disciplina limba și literatura română. Inițial a obținut nota 9,85 la limba și literatura română. După contestație a avut nota maximă. Vrea să devină medic.

“Le mulțumesc părinților pentru susținerea pe care mi-au acordat-o încă din primii ani de viață, aș vrea să le mulțumesc și profesorilor. Fără ei acest rezultat nu ar fi fost posibil. La română mi se pare că profesorii corectori sunt foarte subiectivi și am decis să depun contestație. Am avut emoții pentru că știam că pot să iau 10, dar exista și riscul să îmi scadă nota”, a spus emoționată, Damaris Ilie.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.