Prins la volan cu permisul recent suspendat

La primele ore ale dimineții, un bărbat din Deva a fost oprit de poliție, în timp ce a încălcat marcajul longitudinal de  linie dublă continuă. După verificarea șoferului de 34 de ani, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul suspendat din data de 30 septembrie 2023.

„La data 09 octombrie 2023, în jurul orei 07:10, polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Deva, au observat un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Deva, care se deplasa pe bulevardul Decebal în direcția bulevardul Mihail Kogălniceanu, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga încălcând astfel marcajul longitudinal format dintr-o linie dublă continuă, motiv pentru care polițiștii au procedat la oprirea autoturismului în cauză, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au constatat că, bărbatul figurează cu dreptul de conducere suspendat din data de 30.09.2023, astfel persoana în cauză, neavând dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, informează IPJ Hunedoara.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *