Personaje din basme au invadat străzile Petroșaniului (FOTO)

Costume de poveste și supereroi din desenele animate. Toate aceste personaje au defilat astăzi la Petroșani cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Chiar dacă vremea nu a fost favorabilă, aproape 100 de copii însoțiți de părinți și bunici au luat parte la parada organizată de municipalitatea de la Petroșani. Cu mic cu mare aceștia au traversat  localitatea pentru ca toată lumea să le poată admira costumația de sărbătoare.

“Chiar dacă plouă am ținut să organizăm această paradă a costumelor de carnaval mai ales că cei mici s-au pregătit pentru acest eveniment. Mai cu puțină ploaie am reușit să ajungem la destinație, am plecat de la primărie și am ajuns aici în parcul de la teatru și cred că este foarte important să marcăm această zi și le urăm sănătate și să crească mari”, a ținut să precizeze Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, care a venit cu cei doi copii ai săi la parada Costumelor de Carnaval.

Petroșaniul a fost astăzi, preț de câteva ore bune, o adevărată țară a poveștilor. Aceasta este surpriza pe care, de câțiva ani buni o fac copiilor reprezentanții administrației locale de la Petroșani. Într-un fericit parteneriat cu unitățile școlare, cu Teatrul ”Ion D. Sârbu”, cu organizațiile neguvernamentale și alți reprezentanți ai societății civile, dar și cu concursul unor oameni din comunitate care îndrăgesc copiii, autoritățile publice locale au reușit și anul acesta, să le ofere copiilor din Petroșani o Zi a Copilului cu adevărat de poveste.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.