Pesediștii procesomani sunt buni de plată: Ion Bădin a pierdut procesul intentat publicației noastre și jurnaliștilor ei

De mai multă vreme, publicația noastră, jurnaliști și colaboratori ai ei au devenit țință vie pentru structuri de manipulare și atac public din umbra PSD.

Atât de fioroasă e dorința unor pesediști de a lovi în REPLICA – INFO HD încât s-a ajuns inclusiv la șantaj public sau asmuțirea unor autorități, pe care se pare că PSD încă le controlează, asupra unor jurnaliști și colaboratori ai noștri. Aceste lucruri dovedesc că adevărul spus de jurnaliștii noștri doare, dar și că ticăloșia politică este dublată de lașitate.

Unul din procesele intentate publicației noastre și jurnaliștilor ei de activiști ai PSD tocmai s-a încheiat. Ion Bădin, consilier local PSD la Hunedoara și unul dintre cei mai vocali activiști pesediști, ne-a dat în judecată și a pierdut – așa cum era de așteptat.

În urma sentinței, activistul PSD este obligat să plătească redacției noastre, precum și jurnalistului Mircea Goian, suma de 3000 lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

Dacă reclamantul pesedist care s-a jucat de-a procesul, încercând să ne intimideze, nu va plăti de bunăvoie, va fi executat silit.

 

Monica Pană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *