Peste 100.000 de lei s-au strâns pentru SJU Deva

Pandemia de coronavirus a arătat și ce înseamnă umanitatea și sprijinul pentru semeni. După izbucnirea primelor cazuri de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Deva, voluntarii au făcut Scut pentru Spital. Alături le-au fost toți cei care au avut posibilitatea de a dona. Din puțin s-a adunat mult. Peste 100.000 de lei au strâns cei de la Scut pentru Spital.

Am început această campanie acum mai bine de cinci săptămâni, atunci când lucrurile erau tulburi, nevoile erau multe și „bătălia” era doar la început. Acum lucrurile încep să se aranjeze și nevoile să fie acoperite, chiar dacă ele mai există și lupta noastră a tuturor cu virusul continuă. Am încercat împreună cu voi să sprijinim, cât de mult am putut, cadrele medicale atât cu echipamente de protecție (atât de necesare), cât și cu produse de dezinfectare și aparatură medicală – o parte din aceasta donată deja și o parte care urmează să fie livrată. E momentul acum să vă mulțumim tuturor pe solidaritatea de care ați dat dovadă, pentru sprijinul vostru, pentru implicare, și să vă prezentăm o scurtă centralizare a donațiilor făcute în această perioadă.
Mulțumim încă o dată tuturor firmelor care au decis să se implice, persoanelor fizice, dar și cadrelor medicale care au colaborat în cadrul acestui proiect. Acolo unde lucrurile nu au funcționat așa cum ne-am dorit, ne-am unit toți forțele, ne-am implicat și împreună am făcut
Scut Pentru Spital – Deva”, spun cei de la Asociația Scut pentru Spital Deva.

S-au achiziționat sute de echipamente medicale care au fost donate celor de la Spitalul Județean de Urgență Deva și celor de la Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.