Peste 3,5 milioane de ţigarete de contrabandă, în valoare de 800.000 de euro, descoperite de poliţişti

Peste 3,5 milioane de ţigarete de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii arădeni în două microbuze şi autoutilitară, valoarea acestora ridicându-se la 800.000 de euro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, poliţiştii oraşului Nădlac, împreună cu cei ai oraşului Pecica, Biroul de Ordine Publică, Secţiile 1 şi 2 Rurală Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au depistat un depozit de ţigarete de contrabandă.

Astfel, pe data 7 august, poliţiştii s-au deplasat la sediul unei societăţi comerciale de pe strada 6 Vânători de municipiu, unde, în două microbuze şi o autoutilitară exista suspiciunea că s-ar afla ţigări de contrabandă.

“Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad a dispus efectuarea cercetării la faţa locului, în autovehicule fiind depistate 3.540.000 de ţigarete (354 de baxuri) de diferite mărci, netimbrate şi timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, în valoare de aproximativ 800.000 de euro”, au precizat reprezentanţii IPJ Arad.

Ţigaretele au fost confiscate, anchetatorii urmând să identifice persoanele implicate în acest caz.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.