Peste o sută de percheziţii în Bucureşti şi în 16 judeţe

Peste o sută de percheziţii ale poliţiştilor şi procurorilor au loc, joi, în 16 judeţe şi în Bucureşti, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniile construcţii şi comerţ cu metale feroase şi neferoase, cu un prejudiciu de aproximativ două milioane de euro. Un număr de 27 de persoane vor fi duse la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, care instrumentează cauza.

Conform unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice desfăşoară 101 percheziţii în judeţele Arad, Hunedoara, Timiş, Gorj, Giurgiu, Mehedinţi, Iaşi, Galaţi, Olt,  Argeş, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Sălaj, Caraş-Severin şi în municipiul Bucureşti.

Poliţiştii şi procurorii au în lucru un dosar penal de evaziune fiscală în domeniile construcţii şi comerţ cu metale feroase şi neferoase, cu un prejudiciu de aproximativ două milioane de euro.

Un număr de 27 de mandate de aducere vor fi puse în aplicare, suspecţii urmând să fie audiaţi la Arad.

Prcheziţiile au loc sub coordonarea Parchetului Tribunalului Arad, iar la acţiuni participă şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, precum şi de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale – I.G.P.R..

news.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *