Petrecere cu muzică şi dedicaţii, în stradă, la Hunedoara

O petrecere cu muzică şi dedicaţii a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în plină stradă, în municipiul Hunedoara, în Cartierul Micro 5. Poliţiştii au identificat şapte persoane care au fost legitimate şi care urmează să fie sancţionate contravenţional.

Cei care au petrecut în cartierul Micro 5 din Hunedoara au scos o boxă în faţa blocului, la care au ascultat muzică cu sonorul dat la maximum. Au mai instalat şi câteva mese cu scaune, pe care le-au umplut cu sticle cu băuturi alcoolice şi mâncare.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112, iar odată ajunşi acolo au legitimat şapte persoane, care urmează a fi sancţionate contravenţional.

”În cursul nopţii trecute, ca urmare a sesizării primite prin intermediul numărul de urgenţă 112, la faţa locului (cartierul Micro 5 din Hunedoara) s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, care au legitimat şapte persoane ce participau la o petrecere neautorizată. În urma intervenţiei poliţiştilor, petrecerea s-a încheiat, iar persoanele identificate urmează a fi sancţionate contravenţional, în baza Legii 61/ 1991 şi a legii 55 / 2020. Totodată, poliţiştii analizează imaginile difuzate în spaţiul public (prin intermediul unei reţele sociale), în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a luării de măsuri legale faţă de acestea”, a transmis Poliţia Judeţeană Hunedoara.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *