Petroșani: 468 de saci cu deșeuri

Campania națională de curățenie Let’s do it, România a fost de un real succes și la Petroșani. Nu mai puțin de 388 de voluntari au fost prezenți sâmbătă, 15 septembrie 2018, în diverse locuri publice de pe raza municipiului Petroșani, pentru a-și aduce apotul lor în cel ma mare proiect civic din România.

”În urma acestei acțiuni s-au adunat 468 saci cu deşeuri, majoritatea din mase plastice (Pet). Primăria a asigurat necesarul de mănuşi, saci menajeri, dar şi transportul deşeurilor strânse de voluntari. Îi felicit pe organizatori şi pe toți voluntarii prezenți la această acțiune de ecologizare care au depus eforturi pentru ca municipiul Petroşani să fie mai curat, mai îngrijit şi mai frumos”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Dintre acești inimoși voluntari,  27 au fost adulți (în cea mai mare parte profesori) şi alți 361m elevi de la cele 4 licee de pe raza municipiului Petroșani. Evident, Prmăria municipiului Petroșani le-a acordat acestora sprijin logistic (saci, mănuși etc.) pentru a putea acționa corespunzător și eficient. Potrivit primarului Tiberiu Iacob Ridzi, la Petroșani, voluntarii campaniei Let’s do it ! au acționat în mai mult zone din oraș, respectiv: Centru Civic, zona Parc Romtelecom, Colonia Ianza, Brădet, Slătinioara, strada Lunca, stadion Jiul.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.