Petroșani: A intrat cu mașina într-un imobil. Șoferul a refuzat recoltarea probelor biologice

Azi-noapte, în jurul orei 00:20, în municipiul Petroșani a avut loc un accident rutier, soldat cu patru victime. Șoferul unui autoturism a intrat cu mașina în peretele unui magazin. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

”În data de 21.12.2019, ora 00:20 in municipiul Petroșani a avut loc un accident rutier. Conducătorul unui autoturism care circula pe strada 1 Decembrie 1918 nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în peretele unei clădiri (magazin).
În mașină erau trei bărbați și o femeie, toți conștienți, toate cele patru victime ale accidentului rutier fiind rănite ușor.
Conducătorul auto este un bărbat în vârstă de 46 ani, din Petroșani. Acesta a condus autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918 din direcția Piata Victoriei spre cartier Aeroport, iar la intersecția cu strada Slătinioara, într-o curbă la dreapta, datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum, a derapat a pătruns pe contrasens și a lovit un imobil.
Conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest și a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și refuzul prelevării de probe”, a comunicat IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *