Petroșani: Majorări și penalități anulate la taxele și impozitele locale

Autoritățile locale de la Petroșani vin în sprijinul cetățenilor, astfel încât să își poată achita impozitele și taxele locale. Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani a anulat că penalitățile și majorările vor fi anulate la taxele și impozitele locale.

”În ședința de consiliu local din 27 noiembrie 2020 am propus și s-a aprobat proiectul de hotărâre privind anularea accesoriilor obligațiilor bugetare (majorări și/sau penalități de întârziere) restante la data de 31.03.2020,cu condiția achitării integrake a celorlalte obligații de plată până cel târziu la data de 15.12.2020”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Măsura se aplică tuturor contribuabililor persoane fizice, juridice sau entități fără personalitate juridică care la data de 31 martie 2020 înregistrează obligații financiare restante administrate de Serviciul Taxe și Impozite Locale.

Astfel, cei care se află în această situație, se pot adresa Serviciului Impozite și Taxe Locale pentru demararea procedurii de anulare a majorărilor și/sau penalităților de întârziere restante la data de 31.03.2020, procedură aprobată prin H.C.L. nr. 220/2020.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *