O mare companie recrutează studenți ai Universității Petroșani

O mare companie de pe plan mondial din domeniul cablajelor auto, care își desfășoară activitatea și în județul Hunedoara recrutează studenți ai Universității din Petroșani în vederea angajării. Studenții din anii 2 sau 3 își pot pune în practică cunoștințele teoretice dobândite pe parcursul anilor de studii, iar compania le oferă acestora posibilitatea de a câștiga și bani. Intership-ul se va desfășura în perioada iulie-octombrie.

“Nu căutăm supereroi, ci doar studenți dornici să învețe și să se dezvolte alături de noi!”, spun reprezentanții companiei, care îi așteaptă pe studenții dornici să câștige bani, dar și să aplice teoria învățată la cursuri, să participe la întâlnirea care va avea loc săptămâna viitoare, la sediul Universității din Petroșani.

Potrivit reprezentanților Universității Petroșani, absolvenții instituției de învățământ superior își pot găsi de lucru oriunde în lume datorită calificărilor pe care le obțin.

“Noi îi pregătim pentru economia românească, dar și pentru economia europeană. Legislația actuală permițând să se angajeze oriunde. Suntem bucuroși, deși am fi vrut ca cei mai buni să rămână cadre didactice la Universitatea din Petroșani sau să lucreze în cercetare, dacă ei sunt ceruți și în afară este un sentiment de mândrie și de împlinire a faptului că noi am reușit să pregătim niște studenți care să fie competititivi pe piața europeană și mondială și am văzut această mulțumire a celor care i-au preluat în activitatea lor practică și ne privesc cu alți ochi după ce trimitem asemenea studenți în țările europene”, a declarat prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității Petroșani.

Conducerea Universității din Petroșani și-a propus să atragă cât mai mulți studenți, oferindu-le acestora programe universitare cu aplicabilitate pe piața muncii. Astfel, studenții care termină cursurile își pot găsi locuri de muncă atât în țară, cât și peste hotare.

 

 Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.