A pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în șanț

Accidentul s-a produs în seara zilei de duminică, 8 decembrie, pe DN 76, E 79, pe raza localității Vălișoara, unde șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă extrem de periculoasă s-a răsturnat în șanțul de pe margina șoselei. În urma evenimentului, pasagerul aflat în mașină, a suferit răni ușoare.

”La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a declarat că, în timp ce conducea autoturismul prietenului său, pe DN 76, E 79 din direcţia Deva-Brad, pe raza localității Vălișoara, într-o curba deosebit de periculoasă la stânga, datorită faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului și a ieși în afara părții carosabile, răsturnându-se în șanțul de pe partea dreaptă a sensului de deplasare.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a prietenului său în vârstă de 32 de ani, în calitate de pasager al autoturismului implicat în accident.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatului alcooltest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Persoana rănită a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate şi pentru investigații amănunțite”, a declarat reprezentantul IPJ Hunedoara.

 Polițiștii  hunedoreni au întocmat dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *